hoi hoi buad ape tu korangg ? JUM baca entry kali ini! nanti saye belanje gulagula ok. sayangg awok semua

Tuesday, May 17, 2011

CONTEST BLOG PALING COMEL

HYEE ! lama jugaa akuu tak update belogg . MAAF MAAF MAAF ~ 
dalam kebuntuan untuk mencari idea meng-update 
kali ini akuu mao join satu contest yang telah dianjurkan oleh Farina Afza
buley tak ? * kalau buley angkat tangan macam saye =..=''
first thing , thanks kepada yaya kerana meng- tag nyee kat effy 

contest tersebut ade dibawah :




contest blog paling comel ? comel ke blog akuu niy ? HAHA
actually , niy laa first taim akuu join contest .
walaupun blog akuu tak laa secomel mane pun 
tapi tak salah akuu join sekaki kan 
 hanye suka suki saja pun 
tapi , macam biaselah . 
setiap kali nak join contest mesti ade syarat
syarat yang diberi oleh Farina Afza :


1. Mesti ada blog .
2. Mesti wajib follow blog ini.
3. Tuliskan satu entry bertajuk Contest Blog Paling Comel besertakan gambar.
4. Lepas dah buat entry terus comment ke entry ini .
5. Tag 3 rakan anda pastikan dorang tahu

hah ! settle tugas akuu pada hari ini . dengan rase tak malu nyee .
akuu nak tag kepada insan yang di bawah ini :





MAAF KERANA ANDA TELAH D'TAGKAN !
terima laa bunga ini sebagai tanda penghargaan dari saye :)



created by,
effy fiera  

THANKS FOE READING YEAHH :)

1 comment:

Cik Shaz ^_~ said...

hahhahaaaaa .cumel ke blog cik shaz tuh smpi kene tag ????btw thnx .kalau ade kesempatan cik shaz join contest tuh ^_^

Copyright © 2010-2011. Segala isi kandungan ini milik EFFYFIERA.blogspot.com/