hoi hoi buad ape tu korangg ? JUM baca entry kali ini! nanti saye belanje gulagula ok. sayangg awok semua

Sunday, May 1, 2011

hangout bersama mysweet friend

hey selamat tengah hari kalian !
   hiyaaaaakkk ! * menggeliat foe 1min . ouchh ouchh ! makin hari makin lambat pulaa akuu bangun . apee nak jadik laa anak dara sorang niy kan . gara gara si fesbuk niy laa . bile dah bertentangan mata bersama si fesbuk , jangan harap laa nak ingat tido . then , after dah mandi mandi . makan pun sudaa . tatau nak buadpe dah . terpakse jugaa on lappy . * terpakse gitu yea hihi :P
   sini sini , mao berceritera bersama kalian ,

24APRIL2011 ,
   
last sunday ritu , excited gilee mao jumpe kengkawan yang sudaa hampir 6 tahun tak berjumpe . baru jea masuk dalam JJ , akuu rase kasut akuu longgar . pelik tak pelik jugaa laa akuu . before keluar rumah tadi , bukan maen ngam ngam jea kasut tuu . maklum laa , kasut cilok * kasut kakak :D usha punye usha kasut tuu . aishhhh ! rase seperti mao terjun katil jea . taim tuu jugaa laa kasut tuu nak koyak pun . * koyak ? eh , istilahh akuu laa =..=" terpakse laa akuu pigi cari kasut baru kat situ . muka steady jea gelak gelak dengan dorang . padahal hati dah membuak buak rase nak balek . kes tersebut : SPOIL MY MOOD babe ! grrrr . naseb bek laa dorang prihatin . sanggop teman akuu pigi cari kasut . yang tak tahan nyee , sepanjang perjalanan akuu mencari kasut * ayat skema nak mampus laa . akuu terpakse berpura pura seolah olah kaki niy tempang. kihkih heret heret jelaa kaki tuu kat situ . HAHA , ouhh tidak ! memang menebal jea muka akuu taim tuu . naseb bek perjalanan ke kedai kasut disitu tidak sejaoh rumah akuu ke kedai topup . yeah , pilih punye pilih . last2 akuu beli selipar jea . hamboi , selipar cenggitu pun mahal nak mampus laa . buad beli makan KFC pun berbaloi . nak tanak , terpakse beli . ouh , thanks my dad . nseb bek dea bagi duet belanja lebey . kalau tidak , my mum buleh kata " cukup lahh rm15 buad belanje . * tuk budak budak belanje , cukup laa mum . btw , baruu nak shoping2 barang make up . tapi duet habis beli selipar jea . sob sob . . .

meh usha kasut yang sedang diperkatakan ituu :


weewee , niy laa kasut shial akuu niy HAHA *geram gile , memang dah expired laa kasut tuu . tapi sebab nak padankan dengan dress akuu . akuu pakai laa jugaa . last2 , memberi masalah jea . thanks hunny a.k.a kasut buruk . kerana sanggop buad akuu sebegini rupe * sadisss gitu



taaadaaa , selipar buruk tapi agak mahal = RM29.90 . bagi anjing jilat pun , dea tamau . wah , hina sekali . btw , kasut niy laa memberi jasa kepada akuu . tanpe dea , berjalan tanpe kasut laa akuu . hihi , terima kaseh sayang a.k.a selipar . akan akuu pakai mu berhari hari * ayat kepoyoan sikit

okayy just forget it about my shoes okayy . taim hangout tuu , firstly . kite orang pigi makan . masing2 lapar kan makanan . akuu punn teman jelaa depa makan . ikudkan perut , akuu sudaa kenyang pun . then , ingat nak tgk movie . tapi last2 just maen bowling ajea . akuu niy dah laa tak terer maen bowling . btw , akuu still 2nd place aww . *bangga gitu . hihi . pastuu , tatau nak buadpe dah . pigi laa jenjalan jalan . menyepahkan baju baju dikedai situ . padahal tak beli satu pun . heee *keje jahat . petang tuu , terpakse balek awal . salah sorang mygirlfiee terpakse balek awal nak pigi keje kata nyee . so , kami semua pun terpakse balek jugaa . tapi , kenangan bersama dia orang , akuu takkan lupekan . memang rindu gilee . last2 jumpe jugaa . ouhh , sweet memory .

stat kiri : akuu laa -> miha -> najaa -> fairuz -> atiqah

lepak lepak di foodcourt

wif mygirlfiee sweetheart


pixca pixca bersama mereka semua . banyak lagi akuu mao kongsi , tapi cukuplaa setakat niy . nanti ade yang jeles pulaa . hihi * perasan ajee . okayy la , akuu pun dah penad menaip . rase nak tercabut jea jari jemari akuu niy . byebyeee . .
THANKS FOE READING YEAHH :)

1 comment:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.nice entry :)
Feel free to read my new entry @ frommetoyou~
(^____^)

Copyright © 2010-2011. Segala isi kandungan ini milik EFFYFIERA.blogspot.com/