hoi hoi buad ape tu korangg ? JUM baca entry kali ini! nanti saye belanje gulagula ok. sayangg awok semua

Saturday, March 12, 2011

rase rindu untuk bercouple lahh :)

haik , konichiwa des :)
wahh , baru balek jepun ke effy nih ?
huwaaa dalam angan angan jelaa nakk pigi sane .
ehh , ade tengok berita semalam takk ?
ade tengok takk ?
eeee effy tanye nih wehh .
cam tunggul jea korang nih lahh 
* oppss jangan mara ! :D
sesape yang lambat sangat  tawu perkembangan tuhh .
biar effy yang bagi tawu okayy 
baru baru nih jepun dilanda gempa bumi dan tsunami .
seram kan bunyi nyee 
kite nih da lahh akhir zaman 
adakah satu petanda kiamat makin dekat ?
itu semua hanye ALLAH saja yang mengetahui 
kita sebagai umat NYA kena lahh bersedia okayy .


berdoa lahh seperti budakk kecik ini agar kita mendapat kesejahteraan hidup
didunia dan jugaa diakhirat . AMINN ...


_______ ehh dahh lari tajuk pulaa kan :)________
bukan pe , sebelum effy na mulakan bebelan  
effy cakap semua nih pun untuk peringatkan diri effy gak 
agar memperbanyakkan amal ibadah untuk persediaan di akhirat nanti .
okayyy readers ? 
hah , gitu lahh buad effy makin sayang nih 
heeeeee =.=


okayy , berbalik pada tajuk kali nih 
rase rindu untuk bercouple ?
aishhh , perlu ke kita ade perasaan seperti itu ?
dengan usia muda sebegini
ishh , rasenyee belum mase nyee lagikan .
tapi , itulahh yang effy rasekan .
bila tengok pasangan couple bercintan cintun .


aishh , tingat pulaa zaman dulu kala lahh .
rase nyee da hampir 3bulan lebey dok menyingle nih .
haha , baru jea pun .
adoii , ta ley bla lahh effy nih kan .
tapi , slame 3bulan nih lahh effy harungi pelbagai perasaan lahh .
bila ditolak tambah darab bahagi .
hampir 3 4 orang gak menyatakan perasaan cinta terhadap effy 
* huh , mane lahh cilok skrip nih kan HAHA 
tapi , kesemua nyee ta boleh dipercayai lahh!
ADE COUPLE KATA SINGLE
ehh trend laki skunk ke hah ?
errr , rase nak bagi sepak terajang jea kat depa nih
depa depa nih la buad effy FOBIA untuk menerima seseorang itu untuk dijadikan 
sebagai pasangan couple effy  .
* ayat sungguh tragis +_+
HUARRGHHHH ! 
untuk langkah berjage jage agar tidak menjadi seperti bayi diatas 
effy memutuskan agar tidak mempercayai pada kata kata lelaki
  • kerana lelaki hanye mahu membuadkan hidup seseorang perempuan tuh menderita
  • lelaki jugaa boleh memusnahkan maruah perempuan tersebut
  • lelaki jugaa akan menghancurkan masa depan perempuan
lelaki jugaa ....................

* HILANG IDEA :) *

[siape makan cili terase lahh pedasnyee okayy]

kepada lelaki diluar sane
AMARAN KERAS :-

jangan cube dekati ak wahai lelaki kasanova di luar sane 


jangan sesekali kao menyeksa hati ku sebegini

jangan sesekali kao bangkitkan kemarahan ak wahai lelaki (fuck off )

harapan :-


biarkan lahh ak bahagia dengan insan yang boleh membahagiakan ku

_______________________________________________

HAHAHAHA :DD
gelak puas puas dulu 
ta boleh bla kan entry kali nih 
mood entry kali ini : JIWANG OK! :)
_______________________________________________

okayy lahh , pewut effy pun da ber-irama R n B dahh ni 
mao pigi cari makan lahh 
takkan nakk cari pasal pulak kan 
hopely , korang terhibur untuk entry kali ini
nakk bebel lebey lebey kunk , takud korang menyampah

                 KATA AKHIR
effy insan yang lemah , tidak pandai untuk berkata kata 
hanye luahan hati semata mata . tiada kena mengena yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia:)
(: assalammualaikum :) 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

pesanan untuk follower : da follow tuhh tinggalkan lahh link korang kat shoutbox di bawah nih . mcm ne effy mao follow balek . ok thanks ! 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

THANKS FOE READING YEAHH :)

8 comments:

eNa mueSyuk said...

semoga b'temu jdoh dgn teman yg baik budi n sgla nyew~
hieeee
cinta e2 ibarat menunggu bas~

surina amin said...

haha..tringgin kapel ae..kt matrik ni bnyk..meh cni akak tlong cri kn..hehe...

eFfy firA (; said...

ena : heee , amin ..
haha , pepatah baru yeahh .
btw thanks :)


kaka sue : haha , bkn tingin pun juz rindu jea . haha , ehh gurau jea. tanak la . matrik bdak pandai2 jea . ta sesuai . ngeee ;)

Mr. Cool said...

hehe..tergelak2 bace entry nih..bkn sebab content dye..tapi sbb gambar dye..hahaha..lari mood..sori2..!!

eFfy firA (; said...

haha , gelak sorg2 tuhh cover sket . t org igt gile lak :) btw thanks

♥sophie♥ said...

muahahaha,,nice entry lol !!
suke suke !
anyway lebeyh kurang situasi fie je ! kita berkongsi was was yg sama ,,oh yeah ! hehee.. FOBIA ngan LELAKI :P ahak

eFfy firA (; said...

heh , thanks ;)
hah really ? tulaa , bile da kena rase was was nan laki kan . so be careful yeahh next taim :p

zack fahmie said...

Selemah-lemah manusia ialah orang yang tidak mampu mencari sahabat dan orang yang lebih lemah dari itu ialah orang yg mensia-siakan sahabat yg telah dicari

Copyright © 2010-2011. Segala isi kandungan ini milik EFFYFIERA.blogspot.com/