hoi hoi buad ape tu korangg ? JUM baca entry kali ini! nanti saye belanje gulagula ok. sayangg awok semua

Tuesday, May 24, 2011

gembira rase nyee !

hey hey ! :P seperti nyee ade berita gembira yang ingin dikongsi bersama . 



TAHNIAH, PERMOHONAN ANDA BERJAYA

POLITEKNIK POLITEKNIK SULTAN ABDUL HALIM MU`ADZAM SHAH, JITRA

PROGRAM DIPLOMA KEJURUTERAAN ELEKTRIK SESI KEMASUKAN JUN 2011





teettt ! tawaran ke poli di JITRA ? yeah , pada awal nyee akuu agak terperanjat bila dapat tawu semua ini . laen yang akuu harapkan laen yang akuu dapat . btw , syukur alhamdulilah . walaupun tempat yang akuu harapkan tidak dapat . tapi , akuu maseh gembira . dah lama akuu ingin merantau di negeri orang .akhirnyee dapat jugaa akuu di JITRA ini .* jgn akuu nanges nak balek sudaa la :D btw , jitra pun jitra laa . harap poli disitu TERBAEK punye ! :D


            namun akuu tak keseorangan disana , ramai kawan kawan akuu dapat cos dan poli yang sama . ade jugaa laa akuu GENG disitu . aihh , maklom la . akuu agak susa untuk bergaul rapat dengan orang yang baru dikenali . so akuu hanye tinggal mase sebulan untuk membuat persiapan . 4julai sudaa daftar masuk ke poli tersebut . ahh , risau pun ade . rungsing pun ade . yelaa , lama dah tak asah otak niy . berkarat terus . buley ke akuu study disana dengan baek ? orang kata elecrtric niy SUSAH . tapi bak kata pepatah . dimana ade kemahuan , disitu ade jalan . so , akuu dah tak ley manjakan sangat penyakit M akuu niy . yeah ! go go chaiyok ! :P hopely semua nyee berjalan dengan lancar dan baek baek sahaja . doakan akuu yeah !


esuk : temu janji with someone :)
siapakah dea ? shhhh , adelaa orang nyee . err , macam mane laa agak nyee pertemuan pertama kitaorang . first meet ! selama niy hanye berchatting di fesbuk , ber-texting di handphone . and tomorrow ~ ahh , cuak doe ! akuu risau dea menyesal kenal dengan akuu . tapi kenape nak nyesal eh ? hmm , macam macam bermain dalam pikiran akuu niy . if dea menyesal ? ahh stop it nur safirah ! yeah , juz think positif . terpulang pada dea untuk menilai akuu . then , akuu tanak mengharapkan ape ape . * takud kecewa . so , hopely . semua nyee baek baek ajea . btw , akuu baru jea sakedkan aty dea . IM REALLY2 SORRY . akuu memang tak terlintas langsung nak cakap sumtin dea tak suke dengar . bila laa akuu dapat jage hati dea sebaek yang mungkin kan ( tamparkan pipi akuu weh ! ) hurm , dah 2.50 am . besuk tak terbangun pulaa akuu nanti . so , have a nice dream . zZzZzZz ( - . - ) 





menunggu hari esuk . hopely , semuanyee sempurna :)

THANKS FOE READING YEAHH :)

2 comments:

azreeyah awg azli said...

congrats!
just pursuit your dream girl...
:)

najia . said...

congrats .
gudluck dekat sana ok =)

Copyright © 2010-2011. Segala isi kandungan ini milik EFFYFIERA.blogspot.com/