hoi hoi buad ape tu korangg ? JUM baca entry kali ini! nanti saye belanje gulagula ok. sayangg awok semua

Friday, September 30, 2011

dulu mungkin hati ku berbelah bahagi . antara capital I atau capital D . tapi sekarang , aku merasakan hati aku hanya ada  ♥ capital D ♥ tapi, setia kah si capital D pada aku ? adakah satu saat nanti dia mungkin meninggalkan aku ? serius kah dia terhadap aku ? aku sahaja kah yang ada dalam hati dia sekarang ? bertahan kah dia dengan perangai aku ? ikhlas kah dia terhadap aku ? tak jemu kah dia dengan aku ? erghh macam macam yang bermain di dalam kepala otak aku sekarang . semua nyaa hanya pertanyaan negatif . 
      kalau boleh , aku mahukan dia seorang ! tiada yang lain melainkan dia )': tapi aku takut . takut sangat bila aku mula menyanyangi dia sepenuh hati ku , disaat itu jugaak dia meninggalkan aku . setiap kali aku cemburu , setiap kali ada benda tak kena . aku mesti akan marah padanya. setiap kali itu jugaak aku akan mengeluarkan kata kata kasar padanya . sememangnya , aku tak bermaksud untuk berkata kata sebegitu # im sorry my dear :') # tapi , dia masih tetap bersabar . tanpa membalas setiap kata kata aku . jahatnya aku terhadap dia ? tapi , marahku cemburuku kerana terlalu sayang pada nya mungkin cemburuku tidak bertempat . im really SORRY :(


Seharian semalam , aku tidak menjawab panggilan nya , tidak membalas text nya . bukan niat aku nak perlakukan dia seperti itu . tapi ego dalam diri ni terlalu tinggi. namun , aku tetap berharap akan terserempak dengannya . cukuplah hanya sekadar melihat dia dari jauh . tapi sayangnya , aku tidak dapat melihat dia untuk harini . perasaan rindu yang membuak buak ni , membuatkan aku mengangkat calling nya . walaupun hati ni masih merajuk # tolong yakinkan aku bahawa kau sayang aku seorang # 
      setiap saat aku teringat kenangan bersama si dia ♥ first date kami tanpa kawan2 yang lain. antara aku dan dia . alor staq mall menjadi saksi kami bersama. aunty tua kerepot jugaak telah menjadi saksi perhubungan cinta kami. HAHA #sumpah ayat tak leh blah ( saja tangkap feel ja )#
walaupun masa terlalu mencemburui kami , tapi aku bahagia bila disisi nya :) setiap malam , gambar kami berdua menjadi tatapan malam ku sebelum tidur . berharap akan mimpi si dia . HIHI :p
bilakah lagi date untuk seterusnya my dear ? :D


SUMPAH aku katakan , aku memang sayang kau seorang ♥ capital D ♥ . walaupun terlalu banyak hasutan setan yang menyeru aku untuk berpaling hati pada orang lain . tapi sayang aku kuat mengatakan . hanya kau seorang dalam hati ini :) so , peganglah promise kau terhadap aku bahawa kau tidak akan meninggalkan aku .
When I look into your eyes,
it's like falling in love all over again.
 ♥ i really love you :)i really miss you :)i really need you hamdi azree ! 


THANKS FOE READING YEAHH :)

1 comment:

KhilafIni said...

wah wah...sayang bebeno yer kome dekat D...teruska kesetiaan anda..(ayat xleh blah..hiihihi)

Copyright © 2010-2011. Segala isi kandungan ini milik EFFYFIERA.blogspot.com/